Comunicat del Comitè comarcal del Baix Llobregat de Comunistes de Catalunya.

El passat 9 de març, les companyes i companys de l'Ateneu Popular la Màquia van patir un atemptat per part d'elements feixistes de la ciutat. Mentre dins del local se celebrava una reunió preparatòria de la Festa Major Alternativa, algú va incendiar les mantes col·locades a la persiana per esmorteir el soroll. Afortunadament, el foc es va poder sufocar abans que es poguessin produir danys més greus, però les conseqüències podien haver estat fatals.

Com indiquen al comunicat difós pel mateix Ateneu, les agressions feixistes a Gavà són constants, i és que el principal objectiu del feixisme és aniquilar qualsevol intent de construir moviment popular als barris i a les ciutats. A través de la por i la violència volen anul·lar qualsevol alternativa que sorgeixi de les classes populars al règim del 78. El feixisme és un recurs més del capitalisme per perpetuar-se.

Comunistes de Catalunya ens solidaritzem amb la gent de l'Ateneu i dels moviments socials de Gavà, així com emplacem a donar una resposta al carrer de caràcter democràtic i unitari per part de totes les forces considerades antifeixistes.

Contra el feixisme, ni un pas enrere!

16 de març de 2018

Comunistes de Catalunya
Comitè comarcal del Baix Llobregat

Etiquetes de comentaris: ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma