Comunistes de Catalunya manifestem la nostra solidaritat amb el Secretari General del Partit Comunista de Turquia, Kemal Okuyan

El Secretari General del Partit Comunista de Turquia, Kemal Okuyan, ha sigut condemnat per insultar, suposadament, el President Erdogan amb una pena de presó d'11 mesos i 20 dies.

Comunistes de Catalunya rebutgem la decisió inacceptable del tribunal turc i l'em`presonament del secretari general de TKP, Kemal Okuyan, també conegut per la seva activitat literària com a escriptor, sota el pretext que en un article "insulta al president de Turquia".

Es tracta d'una decisió que té com a objectiu posar obstacles a l'activitat dels comunistes que actualment juguen un important paper en la lluita contra la política antiobrera i repressiva del govern turc i contra la barbàrie del sistema capitalista. La decisió del Tribunal (que al final va transformar la pena a una multa) es va afegir a la llarga llista de recents decisions judicials reaccionàries a Turquia.

Comunistes de Catalunya expressem la nostra total solidaritat amb el Partit Comunista de Turquia, amb la lluita del poble turc, contra la repressió i per la llibertat d'expressió.

Més informació : https://tkp.org.tr/tr/haberler/tkp-genel-sekreteri-kemal-okuyana-erdogana-hakaretten-hapis-cezasi

Etiquetes de comentaris:




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma