Comunistes de Catalunya condemnen rotundament la repressió desplegada pel govern de l'estat contra les institucions, els partits i la representació sobirana del poble de Catalunya, en una clara instrumentalització política dels aparells judicial i policial.

Rebutgem amb contundència totes les actuacions repressives portades a terme i que suposen, a la pràctica, la declaració de l'estat d'excepció i un atac inadmissible als drets fonamentals com el de llibertat d'expressió, de reunió, de manifestació, d'informació i de confidencialitat de les comunicacions, drets que sostenen qualsevol sistema que es preui de democràtic.

Aquestes accions posen de manifest els dèbils fonaments del sistema democràtic espanyol, construït sobre les institucions del règim franquista i no suficientment compromeses amb els valors de la llibertat i la democràcia, tal con aquests dies s'ha evidenciat.

Exigim el cessament immediat de la repressió, la retirada de tots els càrrecs a les persones imputades per la seva col.laboracio amb el referèndum i l'obertura d'una negociació política que tingui per objectiu establir el mecanisme a través del qual el poble de Catalunya ha de poder exercir en un futur immediat el seu dret legítim a l'autodeterminació en un referèndum amb totes les garanties i el reconeixement de l'Estat.

Fem una crida a la classe treballadora de Catalunya i de tots els pobles d'Espanya, a alçar-nos contra la repressió del règim i a mantenir nos ferms en la Unitat Popular per la Ruptura Democràtica i el Procés Constituent. Fem una crida a la mobilització i a la participació activa en tots els actes d'àmbit local o nacional que s'organitzen contra la repressió i en defensa de la democràcia.

Pel dret a votar i a decidir, per la democràcia, la sobirania i la llibertat!

Comunistes de Catalunya
Secretariat

Etiquetes de comentaris: , , ,
Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma