Aquests 15 i 16 de juliol, la Joventut Comunista de Catalunya celebra el seu II Congrés, a la Nau Bostik de Barcelona.

Des de Comunistes de Catalunya, saludem aquest segon Congrés de la JCC i us animem a continuar treballant en l'organització dels sectors més joves de la classe treballadora catalana, amb l'esperit alegre, compromès i combatiu que ha caracteritzat fins ara la vostra activitat.

En aquests moments de reflexió, debat i camaraderia, us volem transmetre tot el nostre suport i el nostre respecte fraternal, tot recordant les paraules que en el seu dia va dedicar el Che a la joventut.

"La unió de les joventuts comunistes, s'ha de definir amb una sola paraula: avantguarda. Vosaltres, companys, heu de ser l'avantguarda de tots els moviments. Els primers en estar disposats a enfrontar els sacrificis que la revolució demandi, qualsevols que siguin aquests sacrificis. Els primers en el treball, els primers en els estudis, els primers en la defensa del nostre país".

Des de Comunistes de Catalunya, tenim la convicció que les persones que formeu part de la joventut sou l'avantguarda del nostre país. Sou joves, però la vostra joventut s'escapa a tots els tòpics, perquè sou conscients, sou coherents, teniu un compromís amb la història i esteu cridats/des a liderar la lluita silenciosa de la classe treballadora contra l'explotació i la tirania.

Endavant el II Congrés de la JCC!
Visca la Joventut Comunista de Catalunya!

Comunistes de Catalunya
Secretaria de Comunicació

Més informació:
II COngrés de la JCC

Etiquetes de comentaris: ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma