Informació d'Esquerra Unida i Alternativa.

Rabell afirma que el procediment “mai s’hauria d’haver endegat”, el titlla de “despropòsit” i considera que “tard o d’hora el poble de Catalunya votarà”

El President de Catalunya Sí Que es Pot, Lluís Rabell, ha assistit avui a la concentració en suport de Carme Forcadell i altres quatre membres de la Mesa del Parlament, entre ells el diputat del grup Joan Josep Nuet. Rabell ha assistit “per manifestar la nostra solidaritat i per reiterar la nostra demanda que aquest procediment, que mai s’hauria d’haver endegat, acabi en una nul·litat”.

“Pensem que és un absolut despropòsit tractar de resoldre un problema de naturalesa política i democràtica per via judicial i per via penal”, ha afirmat el líder de la confluència, que ha apuntat que el problema de fons “és que el govern espanyol rebutja reiteradament entomar que la societat catalana té una aspiració democràtica molt clara”, palesada segons Rabell per “l’èxit” del Pacte Nacional pel Referèndum. “Aquesta voluntat serà indefugible, i tard o d’hora el poble de Catalunya votarà”.

“Com més aviat es llevin els obstacles que estan barrant el pas aquesta aspiració democràtica i més aviat s’obrin ponts de diàlegs i de negociació política tots hi guanyarem, tant la societat catalana com pels pobles d’Espanya”.



Font: Esquerra Unida i Alternativa

Etiquetes de comentaris: ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma