Concentració el dimecres 31 de Maig a les 19.30 en Pça. Urquinaona 6, de Barcelona, seu del Consolat veneçolà, en solidaritat amp el poble i govern de Veneçuela




Comunistes de Catalunya denuncia el paper desestabilitzador dels mitjans de comunicació en aquest conflicte, tergiversant les noticies i mentint descaradament . La Pau i el diàleg, tal com defensa el govern veneçolà, són la base del futur de Veneçuela.
Veneçuela, no pot quedar sola per la covardia de certa esquerra.

Comunistes de Catalunya serem solidaris amb la revolució Bolivariana, com sempre hem estat, amb els processos revolucionaris al món. Encoratgem als moviments socials, plataformes per la Pau, partits i sindicats a multiplicar les accions de solidaritat internacionalista amb la Revolució Bolivariana de Veneçuela, peça clau dels països de l'ALBA i d'un nou paradigma de relacions internacionals més justes.

L'ofensiva contra els governs progressistes, especialment contra la República Bolivariana de Veneçuela, orquestrada per l'imperialisme nord-americà en connivència amb les oligarquies llatinoamericanes i el govern corrupte d'Espanya, per enderrocar el legítim Govern de Veneçuela i revertir totes les conquestes socials, polítiques i econòmiques que es van iniciar amb el comandant Chávez, requereix una resposta de tota l'esquerra europea, per evitar que passi el mateix que va succeir en el Xile d'Allende.

Comunistes de Catalunya dona suport i crida a participar en la concentració de dimecres 31 de Maig a les 19.30 en Pça. Urquinaona 6, de Barcelona, seu del Consolat veneçolà, en solidaritat amp el poble i govern de Veneçuela

Veneçuela, no pot quedar sola .

Comunistes de Catalunya serem solidaris amb la revolució Bolivariana, com sempre hem estat, amb els processos revolucionaris al món.








Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma