Comunistes de Catalunya condemnem rotundament el bombardeig dels EUA contra la República Àrab de Síria del passat 6 d'abril i manifestem la nostra solidaritat amb el poble sirià davant d'aquesta nova agressió imperialista i criminal contra la població innocent i els infants.

Rebutgem una intervenció militar realitzada sota el pretext del suposat ús d'armes químiques per part del govern sirià contra la població civil. L'atac s'ha realitzat sense que l'Organització per a la Prohibició de les Armes Químiques, l'organisme internacional responsable del compliment de la Convenció sobre Armes Químiques, hagi realitzat una investigació imparcial, objectiva i transparent sobre aquest cas.

Aquest atac es una nova ingerència inadmissible dels EUA que atempta contra el principi fonamental de la sobirania. Denunciem la complicitat de la UE en aquesta agressió imperialista i de l'Estat Espanyol, responsable de la base militar de Rota de la qual depenen els dos destructors de l'armada nord-americana que han llançat els atacs.

Denunciem la complicitat dels mitjans corporatius de propaganda en l'estratègia imperialista contra el govern legítim de Síria. Denunciem la desinformació i la manipulació informativa mitjançant la qual l'imperialisme intenta trencar els vincles de la solidaritat internacionalista entre els pobles.

Denunciem el suport dels EUA i la UE als grups terroristes i mercenaris que assetgen el poble sirià i que han forçat l'exili de milions de persones de la seva terra.

Fem una crida a la classe treballadora a estar units contra l'imperialisme en defensa de la sobirania de les nacions, a rebutjar amb contundència qualsevol ingerència a Síria que no compti amb el suport del govern legítim i de les Nacions Unides.

Els recursos naturals de Síria pertanyen al poble de Síria. Ens unim al moviment comunista internacional en l'exigència a una retirada immediata de les tropes estrangeres de l'Orient Mitjà.

Per la sobirania de les nacions, aturem l'Imperialisme!

Comunistes de Catalunya
Secretariat

Barcelona, 8 d'abril de 2017



Comunicat del Partit Comunista de Síria


Etiquetes de comentaris: , ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma