La 2a. Assemblea de Comunistes de Barcelona, es centra en la política municipal, entesa dins de l’estratègia de construcció de la unitat popular. I ho fem tant des de la valoració de les principals línies d’actuació del govern dels comuns, com des de la nostra experiència com a comunistes a l’Ajuntament.També la preparació del I Congrés de COMUNISTES DE CATALUNYA


II ASSEMBLEA DE COMUNISTES DE BARCELONA


Celebrem aquesta Segona Assemblea en un moment polític caracteritzat per:
La crisi dels refugiats i l’augment a tota Europa del discurs xenòfob, racista i dretà
El naixement d’un nou subjecte polític d’esquerres que pot guanyar la hegemonia a Catalunya i ajudar a consolidar l’espai polític de les confluències d’esquerres amb d’Unidos Podemos .

Un govern municipal més estable i amb més pressuposts per desenvolupar polítiques socials, urbanístiques i mediambientals més favorables als barris i sectors populars de la ciutat.

La preparació del I Congrés de Comunistes de Catalunya (3 i 4 de juny), on debatrem i analitzarem el nostre projecte per conquerir una societat plenament democràtica i socialista.

A la Primera Assemblea de Comunistes de Barcelona (21-11-2015) ja parlàvem del Partit com l’eina que ens permet definir una estratègia a llarg termini , i vam concloure que “una aposta fonamental de Comunistes és l’avenç cap a la unitat popular”. En aquella Assemblea vàrem debatre sobre diversos àmbits d’intervenció on participem, així com de l’organització dels comunistes a Barcelona.

En aquesta 2a. Assemblea de Comunistes de Barcelona, volem centrar-nos en la política municipal, entesa dins de l’estratègia de construcció de la unitat popular. I ho fem tant des de la valoració de les principals línies d’actuació del govern dels comuns, com des de la nostra experiència com a comunistes a l’Ajuntament.

Per últim, abordem la situació organitzativa del Partit a Barcelona des de la primera Assemblea.

Etiquetes de comentaris:




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma