Informació d'Esquerra Unida i Alternativa.

El portaveu de Foment del grup confederal reclama que els beneficis de l’operadora “repercuteixin en primer lloc” en la ciutadania i els treballadors

El diputat d’En Comú Podem Fèlix Alonso ha demanat explicacions al Govern de Rajoy sobre per què no es recuperen els llocs de treball retallats a la plantilla d’AENA si l’operadora està registrant beneficis milionaris. En una pregunta escrita dirigida a l’Executiu, el portaveu de Foment del grup confederal d’Unidos Podemos – En Comú Podem – En Marea assenyala que AENA va tancar el 2016 amb uns beneficis rècord de més de 1.000 milions d’euros, amb un benefici net consolidat un 39,7% major que el de l’any anterior, i lamenta que en aquest context algunes plantilles de treballadors s’hagin reduït des del 2012.

“No es cobreixen places vacants i necessàries davant d’un gran increment del volum de passatgers d’aquest darrers anys i el que ja esta confirmat per aquest any”, avisa Alonso.

“Mentre els beneficis i el trànsit augmenten algunes plantilles de treballadors d’AENA han descendit des de l’any 2012. Amb quins arguments defensa el govern aquesta situació?”, reclama el diputat per escrit. Alonso també demana una valoració al govern sobre “la situació econòmica actual d’AENA” i li requereix si “impulsarà mesures per a què els beneficis repercuteixin en primer lloc en la ciutadania i en les seves plantilles de treballadors”.



Font: Esquerra Unida i Alternativa

Etiquetes de comentaris: ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma