Informació d'Esquerra Unida i Alternativa.

Esquerra Unida i Alternativa es felicita per un acord que inclou “cens amb seguretat i participació ample, llistes obertes i codi ètic com una de les banderes”

Esquerra Unida i Alternativa celebra la signatura de l’acord amb Barcelona En Comú, Iniciativa per Catalunya Verds i Podem Catalunya per a construir un espai polític de canvi a Catalunya. “És un acord històric, mai una pluralitat d’idees i persones tant ample s’havia ajuntat a Catalunya”, destaca el coordinador general d’EUiA, Joan Josep Nuet, que subratlla que l’acord és fruit de “molta feina, de diàleg, d’anar cosint”, i ha posat en valor la tasca de la formació per aconseguir-ho.

EUiA es felicita per un acord que inclou “un cens amb seguretat i que permet una participació ample, un mètode de llistes obertes i un codi ètic com a bandera d’0una forma de fer neta i transparent”, detalla Nuet.

“La feina que hem estat fent amb Barcelona en Comú, Catalunya Sí Que es Pot, En Comú Podem i tantes candidatures municipalistes ha acabat quallant i el 8 d’abril serà una festa de la democràcia i de la participació de la gent”, conclou Nuet.



Font: Esquerra Unida i Alternativa

Etiquetes de comentaris: ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma