Informació d'Esquerra Unida i Alternativa.

Esquerra Unida i Alternativa crida a votar tot l’equip de les candidatures que encapçalen Xavier Domènech i Ada Colau

La Comissió Nacional d’Esquerra Unida i Alternativa va aprovar ahir dilluns l’acord polític de confluència assolit amb Barcelona en Comú, Iniciativa per Catalunya  Verds i Podem per a configurar un nou espai polític, amb 22 vots a favor, cap en contra i 1 abstenció.

Després que el passat dimarts 21 de març es tanqués l’acord amb Podem i s’acabés de perfilar la composició numèrica i els criteris de les propostes de candidatures, ahir la Comissió Nacional d’EUiA va donar llum verda a la candidatura a la comissió executiva del nou espai que encapçala Xavier Domènech, amb 16 vots a favor, 5 en contra i 1 abstenció; i a la coordinadora nacional, encapçalada per Ada Colau, amb 17 vots a favor, 5 en contra i cap abstenció.

Esquerra Unida i Alternativa demana a la seva afiliació i simpatitzants el suport i votació de tot l’equip de les candidatures que encapçalen Xavier Domènech i Ada Colau, i on hi estan integrats membres d’EUiA.

A la candidatura de Domènech per a l’executiva hi figuren el coordinador general d’EUiA, Joan Josep Nuet; el responsable d’Organització, Héctor Sánchez; la responsable de Món del Treball, Núria Lozano; i la responsable de Comunicació de la formació, Eva Balart. A la llista a la coordinadora s’inclouen, de forma paritària, 24 membres més d’Esquerra Unida i Alternativa.



Font: Esquerra Unida i Alternativa

Etiquetes de comentaris: ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma