Informació d'Esquerra Unida i Alternativa.

L’assemblea fundacional se celebrarà el proper 8 d’abril al pavelló de la Vall d’Hebron i començarà a les 9 del matí

El proper dissabte, 1 d’abril, s’obrirà el procés de votació dels membres de la Comissió Executiva i la Coordinadora transitòries que pilotaran els primers mesos de recorregut del nou espai polític. Així, les persones que ja s’hagin inscrit i verificat, podran votar en línia des de les 10h del dissabte 1 d’abril i fins les 14h del dia 8 d’abril pels candidats que prefereixin per ocupar els òrgans de direcció. Les candidatures es poden consultar aquí.

D’altra banda, durant l’assemblea es podrà votar de manera presencial el document de principis d’ètica política i radicalitat democràtica i també el document d’objectius polítics i model de país. Pel que fa a aquest segon document, que ha de servir d’ideari del nou actor, es realitzaran diverses votacions. N’hi haurà una per cadascun dels 6 eixos temàtics en què s’ha dividit, diverses votacions per incorporar o desestimar les aportacions recollides durant el procés participatiu i que ha treballat i unificat el grup impulsor, i una altra per aprovar el document en la seva totalitat.

Qui vulgui participar a les votacions que donaran forma al nou espai ha d’inscriure’s a través d’aquest enllaç, actiu des de fa setmanes, i a més ser major de 16 anys i residir a Catalunya (o que al seu DNI consti un domicili a Catalunya). Per tal d’assegurar que el procés sigui democràtic, per poder votar es requereix una verificació que les dades proporcionades són reals mitjançant l’aportació de documentació. Més concretament, s’ha de disposar de DNI o NIE amb domicili a Catalunya, o de DNI o NIE amb domicili de fora de Catalunya o passaport o permís de conduir + certificat d’empadronament o rebut d’un subministrament bàsic (aigua, llum o gas) que no tingui més de tres mesos d’antiguitat i en la que aparegui la identitat de la persona i un domicili a Catalunya.

La verificació es pot fer tant en línia com presencialment. La verificació en línia s’activarà el dia 1 i consistirà en l’enviament de la documentació requerida escanejada. I pel que fa a la presencial, que ja ha començat, en aquest enllaç es poden consultar els punts que s’han habilitat arreu del territori.

Calendari de les votacions

– De l’1 d’abril a les 10h fins el 8 d’abril a les 14hores en format en línia:

  • Membres de la Coordinadora i la Comissió Executiva transitòria

– El 8 d’abril, presencialment a l’assemblea fundacional:

  • Objectius polítics i model de país
  • Principis d’ètica política i radicalitat democràtica del nou actor

L’assemblea fundacional se celebrarà el proper 8 d’abril al pavelló de la Vall d’Hebron i començarà a les 9 del matí.



Font: Esquerra Unida i Alternativa

Etiquetes de comentaris: ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma