Informació d'Esquerra Unida i Alternativa.

El diputat de Catalunya Sí Que es Pot posa en valor que “83 diputats” han expressat a la Junta de Portaveus la seva condemna de la judicialització de la política i han expressat el seu suport als querellats

El diputat de Catalunya Sí Que es Pot i Tercer Secretari de la Mesa del Parlament, Joan Josep Nuet, ha afirmat avui que la querella de la Fiscalia contra la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, i tres membres de la Mesa, és una “querella política”. “S’ha instruït perquè el PP no té els vots necessaris per aconseguir els seus objectius, i per tant utilitza el poder judicial per aconseguir el que no ha aconseguit amb vots”, ha sostingut en roda de premsa al Parlament.

En una compareixença al costat de Forcadell i els membres de la Mesa Lluís Coromines, Anna Simó i Ramona Barrufet, Nuet ha posat en valor que “83 diputats”, els que integren els grups de Junts pel Sí, Catalunya Sí Que es Pot i la CUP, hagin aprovat una declaració a la Junta de Portaveus en la qual expressen el seu rebuig a la judicialització de la política i el seu suport als querellats.

El diputat ha reiterat la seva defensa del referèndum i ha alertat que amb aquesta querella es pretén “dividir” els partidaris del dret a decidir entre “aquells que són independentistes dels qui no ho som”. “I no ho aconseguiran, per això avui volia estar aquí acompanyant els meus companys de la Mesa”, ha sentenciat.



Font: Esquerra Unida i Alternativa

Etiquetes de comentaris: ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma