Informació d'Esquerra Unida i Alternativa.

La conferència local escull Daniel Gutiérrez com a coordinador

Després que Esquerra Unida i Alternativa celebrés la seva 7a Assemblea Nacional el passat octubre, la conferència local d’EUiA de Viladecans ha renovat la seva direcció, que serà molt més jove i estarà integrada per Daniel Gutiérrez, Miguel Parra, Idoia Baixench, Lluis Rovira i Elisabeth Jover. Com a convidats hi assistiran Manolo González i Julian Algaba.

La conferència local, celebrada el passat dissabte 28 d’octubre, va escollir com a coordinador a Daniel Gutiérrez, per onze vots a favor i una abstenció. EUiA de Viladecans ha acordat escollir nou coordinador o coordinadora abans d’un any, quan el nou subjecte polític ja estigui funcionant a la ciutat. Manuel Rincon i Lluis Rovira seran les persones encarregades d’impulsar el nou subjecte polític i de dur a terme els contactes pertinents.

La conferència local va fer balanç de l’activitat de la formació a nivell local en els darrers anys i de les iniciatives d’EUiA que han prosperat, com una moció per a dotar de beques menjador a tots els infants que les necessitin. També es van refermar les àrees d’actuació prioritàries a partir d’ara, com per exemple la defensa de l’Hospital de Viladecans.

Descarrega aquí l’informe de la conferència local d’EUIA Viladecans.



Font: Esquerra Unida i Alternativa

Etiquetes de comentaris: ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma