Informació d'Esquerra Unida i Alternativa.

El coordinador general d’EUiA, Joan Josep Nuet, fa una crida a “mantenir la unitat” al voltant d’un referèndum “efectiu i amb reconeixement internacional”

Esquerra Unida i Alternativa s’ha adherit al manifest del Pacte Nacional pel Referèndum en la segona sessió celebrada avui al Parlament. El coordinador general d’EUiA, Joan Josep Nuet, ha fet una crida a “mantenir la unitat” al voltant d’un referèndum “efectiu i amb reconeixement internacional, com planteja el manifest”.

“Treballem perquè les condicions d’un referèndum efectiu siguin una realitat”, ha reclamat Nuet, que ha defensat que el Pacte sigui “l’àmbit unitari on es discuteixi a fons” qüestions com “la pregunta inclusiva, les característiques del referèndum i totes les informacions necessàries”.

En aquest sentit, ha instat el Govern a “no equivocar-se” i no fer “electoralisme” amb el referèndum, perquè llavors “quedaria en mans d’una minoria de la societat catalana i perdríem la batalla”. Nuet ha sostingut que “el referèndum no és propietat del Govern ni dels partits que li donen suport”, sinó que “és del Pacte Nacional, on hi ha un conjunt d’entitats polítiques i socials que va molt més enllà”. “Només la força de la unitat del 80% de la societat catalana ens permet guanyar el referèndum”, ha insistit.



Font: Esquerra Unida i Alternativa

Etiquetes de comentaris: ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma