Informació d'Esquerra Unida i Alternativa.

El PPE assenyala que el procés d’Un País en Comú és una “iniciativa fonamental” pel conjunt dels pobles d’Europa

L’executiva del Partit de l’Esquerra Europea, que aquest cap de setmana s’ha reunit a Roma, ha mostrat el seu suport amb el procés de confluència de l’esquerra que s’ha posat en marxa a Catalunya amb el nom d’Un País en Comú. En una declaració aprovada pel PEE, celebra la noticia transmesa pels representants d’EUiA, Alba Blanco i Ramón Luque, que a principis d’abril tindrà lloc l’assemblea constituent del nou espai, en el qual diverses persones a títol individual i forces polítiques de Catalunya de tradicions polítiques i culturals ben diverses constituiran de manera unitària un nou subjecte polític.

El Partit de l’Esquerra Europea assenyala que el procés d’Un País en Comú és  “fonamental no només per a Catalunya, si no també per al conjunt dels pobles d’Espanya i, més enllà, fins i tot en la seva projecció europea tan necessitada de referencials polítiques alternatives”.

“El PEE ens congratulem de la materialització d’algunes de les conclusions aprovades en el 5è Congrés de Berlin, que va apostar per donar un pas endavant en la màxima confluència de l’esquerra diversa i anti-neoliberal d’Europa”, assenyala la declaració. El text recorda els “excel·lents resultats” que van obtenir a Catalunya les darreres experiències de confluència electoral, on En Comú Podem va ser primera força a les eleccions generals del 2015 i el 2016.

D’altra banda, el PEE també va traslladar la seva satisfacció per l’èxit de la manifestació a favor de l’acollida de refugiats que el passat dissabte va tenir lloc a Barcelona, per tal de reclamar una nova política d’acollida de la UE per als milers de persones refugiades que intenten arribar a Europa fugint de les guerres.

Alba Blanco i Ramón Luque, amb el president del PEE, Gregor Gysi, mostren el seu suport a la manifestació a Barcelona per l'acollida de persones refugiades.

Alba Blanco i Ramón Luque, amb el president del PEE, Gregor Gysi, mostren el seu suport a la manifestació a Barcelona per l’acollida de persones refugiades.



Font: Esquerra Unida i Alternativa

Etiquetes de comentaris: ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma