El Partit Comunista dels EUA és una més de les 500 organitzacions associades de la marxa de dones que s'han unit al voltant de vuit principis unitaris per a posar fi a la violència, en favor de la llibertat reproductiva, contra la discriminació per orientació o identitat sexual, pel treball digne, pels drets de les persones amb capacitats disminuïdes, pels drets dels immigrants i per la justícia ambiental.

"Marxo perquè els drets de les dones són drets humans i estem disposades a posar-nos dempeus tots els dies davant d'aquesta administració, pels drets de tots", va dir una dels participants de la delegació del Partit Comunista a la Marxa de les Dones a la capital de l'estat a Hartford, Connecticut.

Els organitzadors havien fet una crida a la manifestació dues setmanes abans. La manifestació de 10.000 persones va ser la més gran dels últims temps, més de 80 autobusos van sortir de l'estat a la manifestació germana de Washington DC i molts centenars més viatjaven a les marxes germanes de Boston i Nova York.

L'extraordinària efusió de milions de persones als Estats Units i en tots els continents va enviar un fort missatge: hi ha una resistència unida i forta contra l'administració Trump i continuarà.

Milers dels manifestants de Maryland, Virginia, Nova York i Washington DC van posar-se al darrera de la pancarta del Partit Comunista, amb el lema: "We Won't Go Back", "No volem tornar enrere".

Font: cpusa.org

Etiquetes de comentaris: , ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma