El 5è Congrés del Partit de l’Esquerra Europea celebrat a Berlin nomena Alba Blanco i Ramón Luque com a nous membres de l’executiva del PEE.

“Europa és nostra, dels nostres pobles, no permetrem que caigui de nou a les garres del feixisme. Visca l’Europa partisana!”. Amb aquestes paraules va cloure aquest cap de setmana la seva intervenció al 5è Congrés del Partit de l’Esquerra Europea (PEE) el coordinador general d’EUiA, Joan Josep Nuet. Nuet va convidar el PEE i els partits que en formen part a l’Assemblea constituent del nou subjecte polític que està previst que se celebri a l’abril, i va assenyalar que el 2017 “cal guanyar Catalunya”.

“Canviar Catalunya és possible”, va afirmar el coordinador general d’EUiA, que va explicar als assistents al Congrés del PEE que durant el 2015 i aquest 2016 s’ha estat construint una alternativa des de l’esquerra, “per no haver de triar entre la dreta populista que retalla moltíssim, o el social liberalisme que retalla molt, els dos sota la batuta de l’OTAN i el TTIP”. “L’abril del 2017 naixerà a Barcelona una nova força política que ajuntarà tradicions socialistes, comunistes, ecologistes, radical democràtics, sobiranistes d’esquerres, etc., i molta gent de cap partit; i que ajuntarà les tradicions i lluites de la cultura del treball amb els nous moviments i partits polítics fills del 15-M”, va explicar.

Joan Josep Nuet va recordar que en el 2015 es va guanyar per primera vegada a Barcelona i que el 2016 es va repetir la victòria a les eleccions al Congrés dels Diputats i al Senat. “El 2017 cal guanyar Catalunya”, va afegir. En el seu discurs, va sostenir que aquest canvi “es farà possible també al conjunt dels pobles d’Espanya, l’Estat que compartim amb IU i PCE, a les delegacions dels quals saludo”; y que “això serà compatible amb l’autodeterminació del nostre poble de Catalunya”.

El 5è Congrés del Partit de l’Esquerra Europa, celebrat aquest cap de setmana a Berlin, va nomenar membres de l’executiva del PEE a Alba Blanco i Ramón Luque, que entren enlloc d’Àngels Tomàs i Benjamí Moles.


Font: EuiA

Etiquetes de comentaris: ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma