El proper dia 3 de novembre, des de diverses associacions feministes (Associació Internacional de Solidaritat i Cooperació Calala Fondo de Mujeres i Tamaia) conviden a una jornada de reflexió que es farà al Pati Maning de Barcelona

"Estem envoltades de discursos que reprodueixen el patriarcat i la violència masclista a través de les representacions als mitjans de comunicació, en la publicitat, en les converses que sentim dia rere dia… En aquest context cal arrencar el masclisme de l'imaginari col·lectiu i transformar-ho des dels feminismes.

Per parlar d'aquests temes des de SUDS — Associació Internacional de Solidaritat i Cooperació — Calala Fondo de Mujeres | Calala Fon de les Dones i Tamaia us convidem el 3 DE NOVIEMBRE a les 18:30 - 20:30 a la xerrada-debat:

SEMBREM FEMINISMES

Representacions del patriarcat i la violència masclista.
Com transformar l'imaginari col·lectiu des dels feminismes.

— La multicausalitat de la violència masclista, des de les seves arrels al públic general. Isabel Muntané Codirectora del Màster Gènere i Comunicació UAB. Forma part del col·lectiu On són les Dones.

— Tractament comunicatiu i reconeixement de l’expertesa femenina. Marta Selva, Professora de Teoria i Anàlisi del Film i la TV (URV). Membre de Drac Màgic.

— Representació de la violència masclista als mitjans de comunicació. Anàlisis de les campanyes que es fan sobre la violència contra les dones. Joana G. Grenzner (Observatori Origen).

— El llenguatge i els canals de comunicació: com abordar la problemática de la violència masclista. Lidia Infante (Locas del Coño).


Sembrem feminismes que es farà al Pati Maning de Barcelona





Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma