El 14 d’octubre, Comunistes de Catalunya a Badalona celebrem l’acte de clausura de la Conferència Local. Amb aquest acte tanquem el procés de debat polític i organitzatiu que va iniciar-se el passat mes de juliol i que ha definit les línies de treball estratègic per als anys vinents.

Aquests mesos han servit per a analitzar amb profunditat la realitat social, econòmica i territorial de Badalona, per a desenvolupar l’estratègia política del partit a la ciutat, per a redefinir l’estructura interna de l’organització i escollir una nova direcció local.

Aquest procés s’ha desenvolupat des de la base, a través de les cèl·lules i de diferents plenaris de tota la militància, que han servit per posar en comú diferents perspectives i cohesionar la nostra posició política a Badalona.

Comunistes de Catalunya a Badalona ens posicionem per a seguir treballant en la construcció i consolidació de la Unitat Popular i d’una alternativa política i social a les forces de la reacció que durant tant de temps han governat la ciutat. Per això, continuarem donant el nostre suport crític a l’actual govern progressista de Badalona. Refermem el nostre compromís i la nostra implicació amb el govern d’Unitat Popular, però advertim que aquest no ha aconseguit fins ara satisfer les expectatives de la ciutadania treballadora i que cal treballar amb més constància per a aconseguir-ho.

Fem una crida als badalonins i les badalonines, a les persones treballadores i conscients, a organitzar-se amb nosaltres i a militar per una ciutat més justa, més igualitària i més democràtica, per una Badalona de la majoria treballadora per a la majoria treballadora.

Comunistes de Catalunya
Comitè Local de Badalona

Badalona, 8 d’octubre de 2016

Etiquetes de comentaris: ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma