La Marea Blanca crida a manifestar-se en defensa de la salut pública el 25 de Maig 11 hores a l'Hospital del Mar.

La Marea Blanca de Catalunya alertada davant de la possible modificació dels actuals Estatuts del Consorci Parc Salut Mar convida a totes les veïnes i veïns així com a tots els treballadors i treballadores del Consorci Parc Salut Mar, i al conjunt de col.lectius i entitats que defensen la sanitat pública a manifestar la seva oposició a les modificacions plantejades el proper dimecres dia 25 de maig de 2016 a les 11 hores a la porta principal de l’Hospital del Mar.

Sent plenament conscients de l’aturada verificada aquest dilluns per part de l’Ajuntament de Barcelona en relació a la proposta formulada, volem fer saber que els moviments estarem disposats a mobilitzar-nos tant per les agressions que pateixi la sanitat pública com per a donar suport a aquelles administracions en la defensa del caràcter 100 % públic del serveis sanitaris.

Les modificacions formulades plantegen entre altres qüestions la possible entrada en un Consorci fins ara 100% públic del sector privat, encobrint per tant una privatització dels recursos públics destinats a un servei públic fonamental com es la sanitat. Tanmateix va en sentit absolutament contrari a la construcció d’un veritable Servei Nacional de Salut. No ens trobem davant un cas aïllat. Va més enllà, al conjunt de consorcis de l’àmbit sanitari públic. Per això reclamem alhora el corresponent control democràtic i parlamentari als diputats, representants de la sobirania popular d’aquest pís.

Barcelona, 24 de maig de 2016

Font: Marea Blanca

Etiquetes de comentaris: ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma