Comunistes de Catalunya ens posicionem a favor d'un acord electoral entre Izquierda Unida, Podemos i altres forces progressistes de cara a les eleccions del 26J.

Comunistes de Catalunya hem defensat sempre la Unitat Popular i la confluència de les organitzacions polítiques progressistes i els moviments socials en un ampli moviment sociopolític que sigui capaç de plantejar una alternativa al Règim del 78. Entenem que un acord electoral per al 26J pot ser un pas important en aquesta direcció, que cal acompanyar d'una col·laboració honesta des de les bases i d'un veritable impuls de la lluita al carrer.

Comunistes de Catalunya considerem que l'èxit de la confluència està avalat pels excel·lents resultats assolits per experiències unitàries municipals com Barcelona En Comú i per la confluència a Catalunya al voltant d'En Comú Podem a les passades eleccions del 20D.

Comunistes de Catalunya considerem que el moment actual sol·licita de totes les organitzacions un compromís responsable i contundent contra les polítiques neoliberals i corruptes que arrosseguen a tantes famílies treballadores a la pobresa. Cal superar mesquineses i sectarismes, cal estar a l'altura del moment i ser part de la solució que la majoria reclama.

Comunistes de Catalunya tenim la convicció que amb la unitat de les organitzacions polítiques de la classe treballadora i els moviments socials és possible fer fora a la dreta reaccionària del govern i acabar amb el seu règim tirànic i corrupte.

Per tot això, Comunistes de Catalunya fa una crida a votar Sí en el procés de consulta a les bases d'Izquierda Unida sobre un acord electoral amb Podemos i altres organitzacions de cara a les eleccions del proper 26J.

Per la Unitat Popular, els i les comunistes votem Sí a la confluència.

Comunistes de Catalunya
Secretariat

Etiquetes de comentaris: , , ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma