Els i les comunistes ens manifestem contra l'imperi de les corporacions i animem a les persones lliures a unir-se a l'Aliança Rebel.




Les corporacions han corromput la societat.
Les corporacions ens exploten com esclaus i ens tracten com mercaderies.
Les corporacions ens vigilen i ens controlen.
Al servei de les corporacions, la tecnologia és un instrument d'opressió.
Vivim engabiats en la il·lusió artificial que han creat les corporacions.
L'imperi de les corporacions assassina la democràcia.
Les corporacions arrosseguen la humanitat a la destrucció.

Les 8 frases anteriors podrien ser qualsevol pel·lícula de ciència-ficció distòpica: Mad Max, 12 Monkeys, Gattacca, 1984, 2001, The Matrix, Star Wars o Terminator. En tots aquests films la humanitat s'enfronta a la seva extinció com a conseqüència del deliri tecnològic d'una societat governada per les corporacions. Però encara que semblin fantasioses, aquestes frases són molt descriptives de la societat actual. Vivim en un món amenaçat per les corporacions i és hora que el conjunt de la humanitat en prenguem consciència. Després de tot, la ficció no és res més que un reflex, una metàfora, una caricatura grotesca de la realitat que la inspira.

Després de la gran guerra, el món sencer es va convertir en Negociutat.

Les bombes atòmiques d'Hiroshima i Nagasaki van marcar el final de la 2a Guerra Mundial, el més gran conflicte bèl·lic que mai ha existit sobre la terra. De les cendres d'aquell horror, va néixer un nou ordre mundial. Amb poc més de mig segle, el procés de globalització, els avenços en les comunicacions i el creixement urbanístic estan convertint tot el planeta en una immensa ciutat. Realitat o ficció? Després de la gran guerra, el món sencer es va convertir en Negociutat. Pel bé comú: caminem.



Les corporacions han convertit les nacions en societats mesquines. Han estès la corrupció, l'estafa i la cobdícia, han imposat el lucre com a única finalitat de l'existència humana. Han convertit el món en un lloc on tot pot ser comprat i venut. Res no té valor en el món de les corporacions, més enllà dels freds i insensibles diners electrònics. Realitat o ficció? Les corporacions han corromput la societat. Pel bé comú: divergim.



Vivim en una societat on la vida humana és comprada i venuda com qualsevol mercaderia. Vivim en un món on els éssers humans són explotats pel benefici d'unes minories. Per a les corporacions, les persones som ramats criats en granges, útils només pel valor de la nostra força productiva. Per a les corporacions, la humanitat sencera és un mercat d'ànimes, una granja humana. Realitat o ficció? Les corporacions ens exploten com esclaus i ens tracten com mercaderies. Pel bé comú: alliberem-nos.



Per a explotar-nos i esprémer-nos, les corporacions inverteixen a controlar-nos i manipular-nos. A través dels mitjans de comunicació imposen el pensament únic i silencien tota veu crítica. A través del control de les telecomunicacions, a través dels dispositius electrònics que per tot arreu ens envolten, a través de les xarxes i el rastre digital, les corporacions coneixen i controlen els costums i les necessitats més íntimes de totes les persones. Realitat o ficció? Les corporacions ens vigilen i ens controlen. Pel bé comú: conspirem.



En mans de les corporacions, els avenços tecnològics i científics són utilitzats per al benefici d'unes minories, no en interès de la humanitat. Així, la tecnologia progressa però la societat involuciona. Sota el control de les corporacions, màquines, computadores i robots són armes contra les persones. Realitat o ficció? Al servei de les corporacions, la tecnologia és un instrument d'opressió. Pel bé comú: reiniciem.



En el món de les corporacions, la majoria de persones esclaves no són conscients de les seves cadenes. Vivim la il·lusió de ser part de la ciutadania lliure, feliç, acomodada, de classe mitjana, ociosa i despreocupada. Però tot és una il·lusió. Una fantasia inculcada en les nostres ments pel bombardeig constant dels mitjans. En realitat som esclaus. Realitat o ficció? Vivim engabiats en la il·lusió artificial que han creat les corporacions. Pel bé comú: despertem.



El domini de les corporacions amenaça el futur de la humanitat. Per culpa de les corporacions, la humanitat enfronta l'esgotament dels recursos de la terra, la desestabilització del medi natural i la mateixa extinció com a espècie, consumida per la guerra i la destrucció massiva. Realitat o ficció? Les corporacions arrosseguen la humanitat a la destrucció. Pel bé comú: resistim.



Les corporacions han imposat la dictadura del capital. Organitzats en lobbies, grups de pressió i influència, dominen des de l'ombra la voluntat democràtica dels pobles. L'imperi de les corporacions ha convertit els parlaments en tertúlies sense transcendència i els governs en simples gestors de la voluntat del capital. Realitat o ficció? L'imperi de les corporacions assassina la democràcia. Pel bé comú: rebel·lem-nos.

Sembla ficció però és la realitat. Si entens aquest missatge i ets capaç per la lluita, uneix-te a la resistència.

@comunistes #pelBéComú

Comunistes de Catalunya
Secretaria de Comunicació

Etiquetes de comentaris: , , ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma