Aquest divendres 11 de març tindrà lloc una taula de debat sobre bebès robats presentada pel professor d’Antropologia de la UB Manuel Delgado. L’acte començarà amb la projecció del documental “Enterrar i callar”. Posteriorment s’obrirà el debat en el qual hi participarà el coordinador general d’EUiA, Joan Josep Nuet, l’eurodiputada d’IU Marina Albiol, el cap dels Serveis Socials de Sant Joan de Deu i professor d’Antropologia a la UB, Joan Uribe, Adelina Ruiz de l’Associació SOS Bebès Robats, Samuel Guerrero de l’Associació ADHOC; i la directora del documental Anna López.

L'acte està organitzat per la Fundació Revolució Democràtica i es desenvoluparà a la Sala Gran del Campus Raval de la Universitat de Barcelona. A les 18h es projectarà el documental i a les 19h es preveu que s'inici el debat.

Ara fa uns mesos la Realitat va publicar una extensa i impactant entrevista a diversos membres de SOS Bebés Robats que permeten copsar les dimensions d'aquests crims silenciats que han destruït milers de famílies a l'Estat Espanyol: "Entrevista a les Mares de la plaça Sant Jaume: “Les institucions no han fet res per aclarir els casos de nens robats”

Font: Fundació Revolució Democràtica

Etiquetes de comentaris: , ,
Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma