Aquest empresonament es tradueix en l'expressió de la venjança de l'Estat marroquí enfront de la lluita pacífica d'aquests activistes sahrauís per la llibertat del seu poble.

Crida urgent a la solidaritat amb la vaga de fam indefinida iniciada pels presos polítics shrauis de Gdeim Izik

Aquest empresonament es tradueix en l'expressió de la venjança de l'Estat marroquí enfront de la lluita pacífica d'aquests activistes sahrauís per la llibertat del seu poble. Després de cinc anys i mig de detenció arbitrària i després del judici del 17 de febrer de 2013 pel tribunal militar il·legal de les Forces Armades Reials marroquines de Rabat, en el qual se'ls condemnés a penes que van des dels 20 anys fins a la cadena perpètua, per la seva militància política pacífica i participació al campament pacífic de Gdeim Izik.


Volen sol·licitar, amb aquesta vaga de fam, LA SEVA LLIBERTAT IMMEDIATA.


També volen denunciar tots els processos judicials i judicis polítics que es realitzen en contra dels sahrauís. Cridar l'atenció de les Nacions Unides i el secretari general de Nacions Unides, sobre la seva pròpia detenció, que la mateixa organització ha reconegut com arbitrària (Informe de 2014 del Relator especial sobre la detenció arbitrària). Activa la mobilització en solidaritat nacional i internacional sobre la constant violació de Drets Humans en els Territoris Ocupats del Sàhara Occidental i sobre la situació dels presos polítics sahrauís en totes les presons del Marroc i el Sàhara Occidental ocupat. Contribuir a denunciar les maniobres i els obstacles posats en pràctica per l'Estat marroquí contra els esforços de les Nacions Unides, tant en el pla polític com en les negociacions. Accentuar així, la pressió sobre l'Estat marroquí per obligar-lo a anul·lar el judici del Tribunal Militar de Rabat de Febrer de 2013 i obtenir definits pel dret internacional de drets humans i pel dret internacional humanitari.tal com el reconeixement del seu estatut de presos polítics i de tots els drets que els corresponen estan

Data de la concentració: 15 de març del 2016.
Hora: de 19:00 a 20:30h.
Lloc: Plaça de Sant Jaume.


Agrairem que feu el màxim de difusió possible i que porteu cartells impresos a l'acte!

Etiquetes de comentaris: , ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma