Més de dos centenars de delegats i delegades de Comunistes de Catalunya s'han reunit aquest matí al Casinet d'Hostafrancs en la Conferència político-organitzativa del partit. El procés que ha portat fins a la conferència d'avui ha servit per a organitzar internament el partit i cohesionar l'anàlisi del context actual i l'estratègia política. Els i les comunistes ens hem refermat en el procés que vam iniciar l'1 de novembre de 2014 amb el Congrés d'Unitat Comunista.

El document, aprovat per un 92% dels vots, reafirma els eixos de l'estratègia comunista per als propers anys: República Catalana i Nou Espai. Així mateix, posa les bases organitzatives per a una segona fase de desplegament del partit que s'estendrà fins al Congrés que ha de celebrar-se l'any vinent.

La conferència ha servit per fer créixer l'organització territorialment, especialment a les comarques de ponent, i per consolidar i reorganitzar l'estructura de Comunistes de Catalunya. Ha servit per fer recompte de les cèl·lules actives i de la bona salut interna de l'organització. També ha servit per estrényer la relació de Comunistes de Catalunya amb la Joventut Comunista de Catalunya.

La conferència ha comptat amb la presència de delegacions diplomàtiques de Cuba i de Veneçuela. També amb les salutacions d'organitzacions amigues com l'Aurora i el PSUC-Viu.


Comunistes de Catalunya
Secretaria de Comunicació

Barcelona, 20 de febrer de 2016

Galeria fotogràfica

Etiquetes de comentaris: , , ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma