Comunistes de Catalunya lamentem profundament la mort sobtada de la nostra companya, camarada i amiga, Palmira Domènech. Volem expressar, com a organització, el dolor que sentim per la seva pèrdua i fer arribar a la seva família i amics el nostre suport en aquests moments tan difícils. Fem nostres les paraules de condol que ens ha fet arribar el camarada Miquel Àngel Soria.

De vegades la realitat es presenta, de forma sobtada, i et colpeja a traïció. Una trucada del telèfon i una notícia que et porta a la memòria anys de militància: el traspàs de la Palmira Domènech.

La recordo de tots els nostres esdeveniments, ja fossin festes o actes polítics, sempre amb el seu tarannà prudent i amatent. El treball partidari mai li va presentar cap esforç. Ara vaig fent memòria i recordo que ens buscàvem per poder fer-nos una abraçada i comprovar que seguíem sent els mateixos, que els nostres principis no havien canviat.

Després, la seva feina dirigint la Granja Soldevila a Santa Perpètua de Mogoda i la malaltia que en l’ha arrabassada, marcarien una distància ja impossible de retallar.

Camarada Palmira, que la terra et sigui lleu.

Miquel Àngel Soria

Comunistes de Catalunya
Secretaria de Comunicació

Etiquetes de comentaris: ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma