La mandatària va exhortar els argentins a mantenir-se units per defensar la potència del mercat intern aconseguida en l'última dècada.

La presidenta Cristina Fernández va fer una crida aquest dilluns als més de 42 milions d'argentins a defensar la sobirania i autonomia d'aquesta nació sud-americana.

"Sense sobirania ni autonomia nacional no hi ha res", va advertir la mandatària durant la reinauguració d'una planta d'enriquiment d'urani a la ciutat de Pilcaniyeu (sud-est d'Argentina) que va ser construïda en els anys 80 i després va quedar paralitzada fins que el Govern de Fernández va decidir reactivar-la.

Durant l'activitat on va ser rebuda amb honors, la presidenta va exhortar els argentins a mantenir-se units per defensar la potència del mercat intern aconseguida en l'última dècada al país sud-americà.

"A l'Argentina hi ha feina, bons sous i un Estat polític i econòmic que ha permès duplicar el producte industrial i augmentar a més del 100 per cent el Producte Interior Brut (PIB) en els últims tres períodes de Govern", ha recalcat.

Ha sostingut que cal defensar el mercat intern perquè els argentins puguin seguir comprant béns nacionals i no es vegin obligats a importar béns internacionals. "L'autonomia és l'única assegurança per seguir creixent, l'única garantia per tenir més i millor treball, és l'únic futur per als joves", ha destacat.

Font: teleSUR

Etiquetes de comentaris: ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma