El proper dissabte 5 de setembre vine a participar i debatre per tal de triar les mesures més rellevants del programa de Catalunya Sí que es Pot. Inscriu-te per participar i escull l’eix programàtic on vulguis dir la teva.

Dia i hora: Dissabte 5 setembre, 10 a 14h / Diumenge 6 (presentació resultats)
Lloc: Fabra i Coats (Carrer de Sant Adrià, 20)
Com arribar-hi: Metro: L1 (Sant Andreu). Bus: 11, 40, 73, 126 y N9. Renfe: Sant Andreu Comtal


1. DE QUÈ VA LA JORNADA?
El nostre programa és una aposta rotunda per la Catalunya dels drets i la justícia social, per la Catalunya de la gent. Un programa de govern que vol romandre sempre atent als debats i peticions que emergeixen des d’abaix. Posar en marxa trobades presencials i eines digitals per a estar en contacte amb la ciutadania, ens assegura poder respondre necessitats urgents i compartir els sabers i competències necessàries per a construir una Catalunya social.

El programa de Catalunya, Sí Que Es Pot és una foto de l’actual procés de canvi, un recull rigorós de l’actual revolució democràtica. Aquest dissabte iniciem la primera d’una sèrie de jornades participatives que anirem fent durant els pròxims anys de govern. L’objectiu és poder compartir el programa, votar les mesures més rellevants i poder avançar-nos a futurs debats i accions de govern que també cal tenir presents.

Vivim temps dinàmics que ens demanen poder posar en marxa accions de govern immediates i alhora, poder escoltar i donar eines per a construir col·lectivament la revolució democràtica. Aquesta trobada a Fabra i Coats és un primer pas per a la construcció d’un programa obert, dinàmic, connectat amb les preocupacions ciutadanes.

2. COM HO FAREM?
Durant la jornada, treballarem per grups temàtics. Cada grup treballarà en un dels blocs que conformen el programa (economia, drets socials, ciutadania, democràcia). Una persona moderarà i introduirà cada grup, explicant els continguts del programa i el procés d’elaboració.

A partir d’aquí, treballarem fent servir un conjunt de preguntes que ens permetran valorar col·lectivament el programa i pensar els passos a donar per dur a terme les mesures. D’altra banda, es repartirà un full per a què cada persona pugui votar les 25 mesures que consideri més rellevants de les 100 recollides al document de Catalunya Sí Que Es Pot.

Un grup de col·laboradors/es prendran acta de tot el que es comenti a cada grup i es farà un informe conjunt de les valoracions, reflexions i contribucions que hagin sorgit. Aquest informe i els resultats de les votacions de les mesures es podran consultar online i l’equip de programa de Catalunya Sí Que Es Pot les presentarà diumenge en una emissió per streaming.

3. HORARI
Dissabte 5 de setembre
9h recollida d’acreditacions
10h Benvinguda
10.20h Presentació del programa a càrrec de Lluís Rabell
11h Treball per grups
—durant els grups, es podran votar les 25 mesures més rellevants–
14h Tancament de la jornada
Diumenge 6 de setembre
Presentació de resultats de la votació i resum de l’informe de la jornada (emissió online)

Etiquetes de comentaris: , , ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma