Catalunya Sí que es Pot ha presentat ja la seva candidatura i les bases del seu programa polític, basat en 100 prioritats i 4 eixos programàtics. Comunistes de Catalunya hem participat activament en el procés que ha fet possible la construcció d'aquesta candidatura, que considerem la candidatura de la Classe Treballadora de Catalunya i, per tant, també la nostra.

Catalunya Sí que es Pot aplega persones de molt diversa procedència, que comparteixen un compromís inqüestionable amb la lluita per una societat més justa, més lliure i més igualitària. Són persones referents de les organitzacions socials de base, de les associacions veïnals, dels sindicats de la classe treballadora, dels moviments per la Salut Pública i l'Escola Pública. Són persones honrades, de profundes i provades conviccions ètiques, implicades en la lluita dels més febles contra els poderosos. Són persones conscients i preparades per a representar a la majoria treballadora de Catalunya.

Catalunya Sí que es Pot és expressió de la rica diversitat de l'esquerra catalana i del sentit de responsabilitat que compartim davant la duresa de la realitat que pateix el poble de Catalunya. És un projecte en comú, obert a la participació de la ciutadania, on totes les veus tenen cabuda i són necessàries. És un espai de trobada per al debat constructiu i sincer, una proposta col·lectiva de la majoria per a la majoria.

A Catalunya Sí que es Pot volem capgirar el paper de les institucions com a instruments al servei del capital per a convertir-les en instruments al servei de la majoria treballadora. Volem construir una societat que tingui per objectiu el bé comú i que garanteixi la igualtat de drets i d'oportunitats. Volem recuperar la democràcia com a govern del poble, ara segrestada per grups de pressió financers que dicten les polítiques a governs titella. Volem un procés constituent català per refundar el país, per assolir una Catalunya sobirana i lliure, tant dels poders borbònics com del capital internacional.

Comunistes de Catalunya fem una crida a participar en aquest nou projecte unitari, a implicar-nos plegats/des en la construcció d'una alternativa a les polítiques neoliberals que han portat el nostre país al desastre econòmic de la desindustrialització, l'atur i l'austeritat. Aquest 27 de setembre els i les comunistes de Catalunya estarem amb Catalunya Sí que es Pot perquè aquesta és la candidatura de la Classe Treballadora i del conjunt de classes populars, que som la immensa majoria de la ciutadania de Catalunya.

Comunistes de Catalunya
Secretaria de Comunicació

Barcelona, 3 de setembre de 2015




Etiquetes de comentaris: , , , ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma