Comunicat de Comunistes de Catalunya davant la victòria del No al referèndum grec.

Una nova esperança

Després de quatre anys de gestió de la crisi en perjudici de la immensa majoria de la ciutadania dels pobles de la UE, en especial al sud d'Europa, una nova esperança s'obre pas: la de la rebel·lió de les majories.

Han estat uns anys de mobilització i de lluita, de construcció de noves majories populars. Ara és temps que s'expressin políticament i donin pas a un gir de 180 graus a les polítiques nacionals i europees i es consolidi el moment democràtic constituent d'una nova Europa dels Pobles.

La majoria del poble grec ha votat No a l'austeritat i al poder del capital financer. Sí a la sobirania dels pobles. Les eleccions catalanes, espanyoles i portugueses d'aquesta tardor són l'oportunitat perquè aquesta nova esperança que obre la dignitat del poble grec i la intel·ligència dels seus dirigents, es pugui transformar en una realitat política democràtica palpable que obligui la Unió Europea a revisar els seus principis oligàrquics i plutocràtics.

Felicitem al poble grec per aquesta gran victòria del NO sobirà, democràtic i popular. El nostre compromís és contribuir al canvi a Catalunya i l'estat espanyol en els mesos vinents.

Comunistes de Catalunya
Secretaria de Comunicació

Barcelona, 6 de juliol de 2015

Etiquetes de comentaris: , ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma