S’acosta el primer dissabte de juliol, una data tradicionalment important en el calendari dels i les comunistes de Catalunya, en la qual celebrem la Festa del nostre òrgan de premsa, Realitat.

La situació social que ens envolta continua sent dramàtica, el nombre de persones aturades es manté i la qualitat dels llocs de treball que es creen es deteriora, les persones excloses són cada cop més, el desmantellament del poc Estat del Benestar que teníem en aquest país continua. I continuen fent-se públics més casos de corrupció que fins al dia d’avui queden quasi sempre en la impunitat.

Malgrat tot, el context polític que envolta la nostra celebració és, per primera vegada en molts anys, esperançador. En les darreres eleccions el PP ha perdut nombroses localitats i comunitats on governava i, amb dificultats, la Unitat Popular es va obrint camí.

La Festa, és el punt de trobada en el que fem balanç del curs, ens reconeixem en la camadareria i ens emplacem a continuar en la necessària lluita per un futur millor.

La Festa d'enguany té una característica molt especial, és la primera després del Congrés d’Unitat i la primera amb les sigles del nou partit.

Per dificultats que l’Ajuntament de Barcelona ens va posar ens hem vist obligats a traslladar la festa a un nou emplaçament, això no és nou, creiem però que el marc on la celebrarem enguany, el Parc de l’Alhambra de l’Hospitalet (al costat de la Ciutat de la Justícia), és fins i tot més agradable que el que havíem fet servir els darrers anys.


Plànol d’ubicació de la Festa Realitat i Programació d’activitats previstes (Amplia el mapa)

La Festa es pot celebrar perquè la militància, amics i amigues ho fem possible adquirint els bons d’ajut (de només 3€) o el tiquet pel dinar (de 15€) que ja han estat distribuïts a les diverses organitzacions per la seva venda. Si teniu dificultats per obtenir els bons, podeu adreçar-vos directament a href="mailto:festa@realitat.cat">festa@realitat.cata>

Aquest model de Festa és el resultat del treball militant, no hi ha equip professionalitzats que ens substitueixin, per això és important que cada persona, en funció de les seves possibilitats, aporti també el seu treball per les feines de muntatge, desmuntatge i funcionament, les organitzacions del partit tenen la responsabilitat d’aportar proporcionalment les persones necessàries per cobrir els torns de treball.

Us esperem.

Comissió de la Festa de Realitat

Etiquetes de comentaris:




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma