Amb Joan Tardà, Quim Arrufat, Sandra Ezquerra, Carme Forcadell, Josep Fontana i Joan Josep Nuet al cicle de col·loquis ‘Àgora’


Será aquest dijous, 11 de juny, a les 19:30h al Museu d’Arqueologia de Catalunya

La ‘República Catalana’, a debat entre Joan Tardà, Quim Arrufat, Sandra Ezquerra, Carme Forcadell, Josep Fontana i Joan Josep Nuet al cicle de col·loquis ‘Àgora’

La ‘República Catalana’ i com assolir-la serà l‘objecte del debat que celebraran aquest dijous al vespre, en l’escenari del Museu d’Arqueologia de Catalunya, destacats representants d’algunes de les principals entitats socials i polítiques catalanistes i d’esquerres del país.

El diputat d’ERC al Congrés Joan Tardà; el diputat de la CUP al Parlament Quim Arrufat; Sandra Ezquerra en nom del Procés Constituent; l’expresidenta de l’ANC Carme Forcadell i el coordinador general d’EUiA, Joan Josep Nuet, s’aplegaran en aquest debat, que comptarà amb una ponència inicial de l’historiador Josep Fontana. Presentarà i moderarà l’acte l’exrector de la UPC Josep Ferrer.

L’acte, titulat ‘El poder del poble: República Catalana’, serà el segon del cicle de col·loquis ‘Àgora’, que organitza la Fundació l’Alternativa en el marc de l’exposició ‘Demos, viure en democràcia’. Aquesta mostra sobre la democràcia antiga es pot visitar el MAC fins el proper 28 de juny.

Hora: Dijous, 11 de juny, a dos quarts de vuit del vespre.
Lloc: Museu d’Arqueologia de Catalunya (Passeig de Santa Madrona, 39), Barcelona.

Etiquetes de comentaris: ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma