Amb la voluntat de crear un mitjà de comunicació de la Classe Treballadora i per a la Classe Treballadora, els i les comunistes de Catalunya recuperem la Realitat.

Realitat és una capçalera històrica del comunisme català. Va ser capçalera de l'òrgan d'expressió del PSUC del Vallès i més tard fou la capçalera de l'òrgan teòric del PCC. Des del passat 1 de maig de 2015, Comunistes de Catalunya recupera aquesta capçalera per a un nou projecte comunicatiu: www.realitat.cat.

La Realitat que ara impulsem vol ser molt més que un simple òrgan d’expressió partidari o un òrgan d’anàlisi teòric. Volem contribuir a organtizar la Classe Treballadora i esdevenir una eina útil al conjunt de la societat, des d’una perspectiva de Classe, Internacionalista i Revolucionària.

Per a aconseguir-ho és imprescindible la implicació de tota la militància en la tasca comunicativa. Això vol dir que requerim de la participació de les Cèl·lules i dels Comitès Locals en la redacció d'articles, entrevistes i reportatges, així com a fonts d'informació de la realitat dels diferents fronts de lluita de la Classe Treballadora.

Construir un òrgan de comunicació de classe és una tasca fonamental de la lluita revolucionària dels i els comunistes, sense la qual, no pot vertebrar-se tota la tasca militant que portem a terme en els diferents àmbits de la societat. La comunicació de la informació estratègica ha estat sempre un pilar fonamental de qualsevol projecte polític i ho és avui més que mai, en el context de la societat de la informació.

Volem fer de la Realitat un mitjà de comunicació editat pels mateixos protagonistes de les lluites socials, una plataforma de informació i de reflexió que serveixi per a la organització i l'empoderament de la Classe Treballadora.

Des del consell de redacció hem obert diversos canals de comunicació per tal que ens feu arribar la informació sobre la vostra activitat:

Mail: redaccio@realitat.cat
Twitter: @larealitat
Facebook: http://facebook.com/larealitat

Us emplacem a construïr una nova Realitat.

Barcelona, 12 de maig de 2015

Comunistes de Catalunya
Secretaria de Comunicació

Etiquetes de comentaris: ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma