Comunistes de Catalunya condemna, una vegada més, les declaracions del President d'EUA contra el legítim Govern de Veneçuela i demana que les institucions i organismes internacionals i per descomptat catalanes, espanyoles es pronunciïn contra les amenaces al Govern legítim veneçolà.

Comunistes de Catalunya va condemnar en el seu moment les accions violentes de les Guarimbes ocorregudes a Veneçuela , durant els mesos de febrer i març de 2014, entenem que el Govern veneçolà ha de conèixer i perseguir els responsables de l'origen dels actes de violència i condemnar-los. També sapiguer si han estat inspirats i finançats des de l'exterior.

Comunistes de Catalunya confia en què les forces patriòtiques i revolucionàries veneçolanes no permetin que el poble veneçolà sigui privat del dret inalienable a decidir el seu futur i el camí de desenvolupament, derrotant una vegada més aquesta campanya antidemocràtica i violenta.

Comunistes de Catalunya crida a la solidaritat amb el poble i les forces patriòtiques i revolucionàries veneçolanes i la seva lluita en defensa de la Revolució Bolivariana, així com amb el Govern de la República Bolivariana de Veneçuela i el seu president legítim, Nicolás Maduro.


Comunistes de Catalunya


Comunistes de Catalunya condena, una vez más, las declaraciones del Presidente de EE.UU. contra el legitim gobierno de Venezuela y pide que las instituciones y organismos internacionales y por supuesto catalanas, españolas se pronuncien contra las amenazas al Gobierno legítimo venezolano.

Comunistes de Catalunya condenó en su momento las acciones violentas de las Guarimbas ocurridas en Venezuela , durante los meses de febrero y marzo de 2014, entendemos que el Gobierno venezolano tiene que conocer y perseguir a los responsables del origen de los actos de violencia y condenarlos. También saber si han sido inspirados y financiados desde el exterior.

Comunistes de Catalunya
confía en que las fuerzas patrióticas y revolucionarias venezolanas no permitan que el pueblo venezolano sea privado del derecho inalienable a decidir su futuro y el camino de desarrollo, derrotando una vez más esta campaña antidemocrática y violenta.

Comunistes de Catalunya llama a la solidaridad con el pueblo y las fuerzas patrióticas y revolucionarias venezolanas y su lucha en defensa de la Revolución Bolivariana, así como con el Gobierno de la República Bolivariana de Venezuela y su presidente legítimo, Nicolás Maduro.


Comunistes de Catalunya

Etiquetes de comentaris: , ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma