En record de les víctimes d'Ayotzinapa, recomanem les activitats organitzades per al proper dijous 26 de febrer a l'Ateneu la Base.

Dijous 26 de Febrer, a les 19 hores a l'Ateneu la Base, carrer Hortes 10, Barcelona (Metro Paral·lel).

A 5 mesos de la desaparició a Iguala, Mèxic, dels nostres companys de Ayotzinapa, estudiants normalistas de Magisteri Rural, la Adhesiva organitza una sessió amb:

- Xerrada i Video-forum "Ayotzinapa, buscando a los 43"
- Exposició artística: Barcelona amb Ayotzinapa
- Sopar mexicana solidària amb Ayotzinapa: Tamales vegetarians, amb la seva salseta

Organitzem aquest acte per preparar la molt probable visita de familiars i estudiants d'Ayotzinapa a Barcelona, ​​el proper abril de 2015, dins de la "gira europea Ayotzinapa".

El documental narra la recerca dels 43 estudiants de Magisteri de l'escola Normal Rural d'Ayotzinapa, víctimes de desaparició forçada el 26 de Setembre 2014 mans de la policia.

Mitjançant entrevistes i arxius gràfics relata les mobilitzacions tant de pares i companys estudiants d'Ayotzinapa, així com el suport de la societat civil nacional i internacional per exigir que: "Vivos se los llevaron, Vivos los queremos".

Organitza: L'Adhesiva, Espai de Trobada i Acció, al costat de diversos col·lectius i individus que conformen la recent creada "Assemblea Ayotzinapa-Catalunya".

Enllaç: www.adhesiva.org

Etiquetes de comentaris: ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma