El portaveu adjunt d’ICV-EUiA, Joan Mena, ha advertit aquest dimecres que “EUiA està treballant per poder aconseguir un país lliure, just i net, i aquesta Catalunya lliure, Catalunya justa i Catalunya neta no la podem fer de la mà de CiU”. Enlloc d’això, cal treballar per “un canvi d’hegemonies a Catalunya, i poder aconseguir una alternativa d’esquerres que doni sortida a l’emergència social, a l’emergència nacional, i a l’emergència democràtica que pateix avui Catalunya”, ha defensat Mena després de la conferència de el líder d’ERC, Oriol Junqueras, va oferir aquest dimarts al vespre. Mena ha valorat molt positivament que Junqueras dediqués bona part de la conferència a parlar de la lluita contra la pobresa i la corrupció, i ha mostrat la disposició d’EUiA a analitzar conjuntament amb ERC aquests assumptes. Finalment, sobre unes eleccions que alguns anomenen “plebiscitàries”, el roig i verd ha insistit que uns comicis no poden “substituir una consulta que encara tenim pendent”.

“Ni compartim el model socioeconòmic de CiU ni compartim l’actitud davant de la corrupció que ha tingut Artur Mas; per tant no té cabuda per nosaltres un govern on puguem sumar amb CiU”, ha declarat Joan Mena sobre eventuals governs anomenats “de concentració”. “El que ens cal és construir una alternativa d’esquerres a Catalunya, i per fer aquesta alternativa d’esquerres nosaltres tenim tota la disposició a poder parlar amb ERC”, ha afegit el portaveu adjunt d’ICV-EUiA.

Font:
 Mena adverteix que una “Catalunya lliure, justa i neta no la podem fer de la mà de CiU” i convida ERC a parlar sobre com “construir una alternativa d’esquerres”

Etiquetes de comentaris: , ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma