Comunicat del PC de Sudan:Llibertat per Abu Issa i Amin Mekki.

Les autoritats sudaneses van arrestar al Sr. Faruk Abu Issa, el portaveu de les Forces Nacionals de consens, i el Sr. Amin Mekki Medany, el president de les Organitzacions de la Societat Civil del Sudan, el 6 º desembre de 2014.

Aquestes detencions recents constitueixen un pas molt perillós. Sr. Faruk Abu Issa està a prop dels vuitanta anys, i el Sr. Amin Mekki està a prop dels setanta. Tots dos pateixen de diverses malalties, incloent la pressió arterial alta i una malaltia del cor. Ells necessiten atenció mèdica permanent que és negat per les autoritats.

La seva detenció es va produir en moments en què la confrontació amb el règim està arribant a nivells més alts. La signatura del "Crida del Sudan" és un pas endavant molt important cap a la unitat de les diferents forces de l'oposició. S'han fixat les bases per a la posterior acció unida contra el règim.

Aquest pas es produeix en un moment en què les forces de l'oposició al país estan a l'ofensiva. El règim està recorrent a mesures repressives en un intent desesperat per aturar la marxa històrica del nostre poble cap a la victòria. Per primera vegada des del cop d'Estat de 1989, totes les forces de l'oposició estan units en actuar junts per aconseguir una alternativa democràtica al satisfà les necessitats bàsiques i les aspiracions dels nostres pobles.

És en aquest moment que el Partit Comunista del Sudan fa una crida a tots els partits germans, a totes les forces democràtiques, i per l'opinió pública mundial a redoblar els seus esforços en solidaritat amb la lluita del nostre poble.

També ens dirigim a les organitzacions de tots els advocats, especialment la Unió d'Advocats Àrabs que el Sr. Faruk Abu Issa era el seu secretari general, secretari d'una dècada, i l'Organització Àrab de Drets Humans en la qual tant Amin com Farouk eren membres actius.

Llibertat per a tots els presos polítics,

La llibertat d'Abu Issa, Mekki i Ali Suliman

Visca la solidaritat internacional

Partit Comunista del Sudan

Crida a la Solidaritat!
Llibertat per a tots els presos polítics !

Llibertat per Abu Issa,i Amin Mekki
7 desembre 2014

Etiquetes de comentaris: ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma