Els presos de Gdeim Izik han pres la decisió de dur a terme diverses vagues de fam al novembre i desembre, coordinats amb activistes dels territoris ocupats:

· A partir del 6 fins al 8 de novembre, per l'aniversari de la de la "Marxa Verda" i el quart aniversari de la caiguda de Gdeim Izik i l'empresonament.

· Del 25 al 29 novembre, per la celebració del Fòrum Mundial de Drets Humans a Marràqueix

· El 9 i 10 de desembre, per la celebració del Dia Internacional dels Drets Humans.

Naama Asfari i els seu companys del grup de Gdeim Izik van prendre la decisió de fer vaga de fam per tenir visibilitat en el Fòrum Mundial de Marràqueix. Faran vaga de fam durant el període d'aquest fòrum.

Referent al registre d’associacions, la CNDH ha mobilitzat les seves 12 comissions regionals, per ocupar totes les àrees.

El Grup de Gedeim Izik ha anat a Marrakech, amb el dubte de si el deixaran inscriure’s. Si no fos així, s’uniria a les associacions sahrauís i marroquines expulsades del Fòrum Mundial. D’altra banda, les associacions franceses de solidaritat per l’alliberament de tots els presos polítics sahrauís i marroquins, estan en la mateixa situació.

Demanen que s’organitzin actes de suport a la vaga de fam dels presos polítics sahrauís, que es denunciï la situació del Fòrum Mundial de Drets Humans i que es trenqui el silenci informatiu sobre el conflicte sahrauí.

Ells ens necessiten per fer sentir la seva veu!

Vaga de fam dels presos polítics sahrauís en el marc de la celebració del 2n Fòrum Mundial de Drets Humans, que es farà del 27 al 30 de novembre a Marraqueix.




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma