L'1 de novembre, en la Farga de l'Hospitalet, ha nascut Comunistes de Catalunya, el partit de totes les persones que es reclamen Comunistes a Catalunya.


Comunicat de premsa

Ha nascut un nou partit: Comunistes de Catalunya

Dones i homes comunistes, s'han trobat en el Congrés d'Unitat Comunista, per crear Comunistes de Catalunya

L'1 de novembre, en la Farga de l'Hospitalet, ha nascut Comunistes de Catalunya, el partit de totes les persones que es reclamen Comunistes a Catalunya.

Aquesta data marca una fita històrica per a la classe treballadora, i per a les i els comunistes de Catalunya, és el Congrés d'Unitat Comunista que trenca 3 dècades de ruptures i fragmentació del comunisme a Catalunya, i ens permet estar en millors condicions per avançar en la unitat de la Classe Treballadora, i en la unitat de l'Esquerra


Joan Josep Nuet és escollit secretari general de Comunistes de Catalunya

La candidatura de membres al Comitè Central, encapçalada per Joan Josep Nuet va ser la única presentada en el congrés, i va obtenir el suport d'una amplíssima majoria de delegades i delegats.

Joan Josep Nuet va ser escollit Secretari General per unanimitat en la primera reunió del Comitè Central de Comunistes de Catalunya.

En el seu primer discurs com a Secretari General de la nova organització, Nuet va fer una crida a la militància "a treballar per a sumar el màxim de persones revolucionàries al nou partit, des del profund respecte a tots els qui encara no han vingut".


Un Partit Comunista per a totes les lluites i per a totes les persones revolucionàries

Aquest nou partit comunista, nacional i de classe, té des del primer moment les portes obertes a totes les persones comunistes que hi vulguin entrar. Comunistes de Catalunya vol articular la unitat dels treballadors i treballadores per a contribuir a que siguin protagonistes en l'actual procés polític per a construir una alternativa popular i de classe a la crisi. Des del mateix moment del seu naixement, Comunistes de Catalunya treballarem sense descans per sumar a tothom que se senti comunista.




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma