Vaga de fam dels presos polítics sahrauís en el marc de la celebració del 2n Fòrum Mundial de Drets Humans, que es farà del 27 al 30 de novembre a Marraqueix.

Ahir dimarts 11 de novembre, es va convocar una concentració , a la Plaça Sant Jaume de Barcelona, el motiu s'inscriu dintre de la Campanya del 2n Fòrum Mundial de Drets Humans i en suport dels presos de Gdeim Izik que han pres la decisió de dur a terme diverses vagues de fam al novembre i desembre, coordinats amb activistes dels territoris ocupats.Comunistes de Catalunya va estar present a la concentració del dimarts 11 de novembre. i   va donar suport a la crida que es va fer des de ACAPS i ajudar a que es trenqui el silenci informatiu sobre el conflicte sahraui, com diu ACAPS : ells ens necessiten per fer sentir la seva veu!
Hi ha un calendari d’activitats :
-Del 25 al 29 novembre, per la celebració del Fòrum Mundial de Drets Humans a Marràqueix
-El 9 i 10 de desembre, per la celebració del Dia Internacional dels Drets Humans. Naama Asfari i els seu companys del grup de Gdeim Izik van prendre la decisió de fer vaga de fam per tenir visibilitat en el Fòrum Mundial de Marràqueix, durant el període d’aquest fòrum.

Comunistes de CatalunyaComparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma