Càrrecs electes de les diverses institucions de Catalunya, de les Corts espanyoles i del Parlament Europeu, faran dimecres al migdia un acte de denúncia de l’actitud de l’Estat espanyol davant la voluntat del poble català de decidir el seu futur polític a través d’un referèndum o d’una consulta que sigui homologable internacionalment. L’acte tindrà lloc al Parlament de Catalunya.

Davant la reiterada negativa de l’Estat a totes les propostes sobre el futur polític de Catalunya que li han fet el Parlament i el Govern de Catalunya, des de la legalitat i la legitimitat democràtica, els electes catalans realitzaran dimecres aquest acte públic de denúncia en què es sol·licitarà a les institucions europees i internacionals que portin a terme totes les actuacions necessàries per garantir que els ciutadans de Catalunya puguin decidir democràticament el seu futur polític.


L’acte tindrà lloc dimecres 5 a les 12.30 a l’auditori del Parlament de Catalunya. Els càrrecs electes presents al Parlament, en representació dels ciutadans, signaran la denúncia. Una denúncia que, divendres 7, es farà extensiva a tots els ajuntaments de Catalunya perquè també la puguin signar els seus alcaldes i regidors.


Finalment, els ciutadans que ho desitgin també podran signar el document de diumenge 9, coincidint amb el dia que es celebra el procés participatiu en el qual estan convocats tots els ciutadans. El dispositiu per a facilitar la signatura d’aquest document però, es farà en paral·lel al del procés participatiu.


Barcelona, 3 de novembre de 2014

GABINET DE PREMSA
Esquerra Unida i Alternativa
Tel. 93 317 00 34
Cap de premsa: Eva Balart (626 34 42 41)
Bertran Cazorla (639 79 41 75)
premsa@euia.cat

Etiquetes de comentaris: ,
Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma