Les MARXES DE LA DIGNITAT tornem a sortir al carrer per cridar ben fort PA, TREBALL, SOSTRE I DIGNITAT. El 29 de novembre, Totes les Lluites al Carrer!

MANIFEST

Les MARXES DE LA DIGNITAT tornem a sortir al carrer per cridar ben fort PA, TREBALL, SOSTRE I DIGNITAT. Davant d’una situació extremadament difícil i d’emergència social, no podem oblidar que la nostra lluita és al carrer, i al carrer és on han de sonar les veus dels pobles, de la classe treballadora i de la majoria social, que vol un món més just, lliure i igualitari.

El 29 de novembre TOTES LES LLUITES AL CARRER!

Perquè totes i cadascuna de nosaltres som classe treballadora, precaritzada i menyspreada, perquè totes som aturades a les quals se’ns nega el dret a un treball digne, perquè totes som joves abocades a buscar-nos la vida a l’estranger, lluny de la nostra terra, lluny dels que ens estimen i estimem. A totes i cadascuna de nosaltres, se’ns està negant el dret a l’habitatge, a totes se’ns retalla en sanitat, en educació, en dependència i a totes ens retallen les pensions. Totes som criminalitzades i patim la repressió d’un sistema que ens roba les llibertats i que ens emmordassa quan alcem les veus per reclamar els nostres drets. A tots i totes se’ns està negant el dret a decidir.

Totes som agredides per un model patriarcal que fomenta el maltractament cap a la dona, negant-nos el dret a decidir sobre el propi cos i sobre la nostra vida. Totes som persones immigrades i per molt que insisteixin, cap de nosaltres és il·legal i a cap de nosaltres se’ns pot negar el dret a una vida digna. Tots i totes som Mohamed Abagui, Idrissa Diallo, Alik Manukyan, abusats, maltractats i morts a dins del Centre d’Internament per a Estrangers, i totes i tots tenim l’obligació d’assenyalar el racisme, el classisme, el feixisme i la xenofòbia; juntes hem de cridar ben fort que no volem aquests tipus de centres a les nostres ciutats i exigir el tancament dels CIE.

Totes som víctimes directes d’una corrupció que ha suposat l’embutxacament de milers de milions de diners públics, diners que han anat a parar a mans dels bancs, d’especuladors i a paradisos fiscals. Mentrestant, nosaltres, els de baix, els damnificats, ens veiem obligats a pagar un deute odiós i il·legítim que no hem generat; i ara ens volen fer empassar un tractat de lliure comerç entre la UE i els EUA (TTIP), que negocien en secret i que beneficia les grans multinacionals a costa de drets democràtics, socials i econòmics, com també de recursos públics i mediambientals, bloquejant polítiques ecologistes que promouen el respecte per la natura i la sostenibilitat del planeta.

Diguem NO al pagament del deute. Diguem NO al TTIP.
Exigim la derogació de les reformes laborals i la retirada immediata de totes i cadascuna de les retallades.
Demanem que es garanteixi el dret al treball, a l’educació, a la sanitat, a l’aliment, al transport, a l’habitatge, a l’energia i a les pensions dignes per a totes les persones, sigui quina sigui la seva procedència. Així com també una renda garantida de ciutadania.
Diguem també NO a la repressió de les lluites socials i laborals. No a la llei mordassa.
No al feixisme, la xenofòbia, el racisme i la seva impunitat. Volem papers per a tothom i volem tancar els CIE.
Rebutgem les polítiques patriarcals que humilien la dona trepitjant els seus drets i fomenten la violència vers elles.
Eliminem d’arrel la corrupció, promoguem una veritable reforma fiscal, lluitem contra el frau i assenyalem els veritables culpables per tal d’exigir responsabilitats.
Defensem uns serveis públics, universals, gratuïts i de qualitat. Defensem nous models com els que es proposen a la ILP per un nou sistema educatiu.
Garantim l’exercici del dret a decidir de tots els pobles. Com també el dret a decidir sobre totes aquelles coses que afecten directament o indirectament les nostres vides. Volem decidir-ho tot!
El 29 de novembre, que totes les veus siguin una!

Perquè totes estem per tot i perquè tot ha de ser per a totes!


CALENDARI DE CONVOCATÒRIES

22N:
Acte informatiu: La nostra salut no pot ser el seu negoci.


12:00h. – Plaça Sant Joan de Mata (Lleida).
Descarrega el cartell AQUÍ

24N:
Xerrada sobre les pensions.


19:00h. – Casal Calassanç (c/Sant Quintí, 19 – Barcelona)
Descarrega el cartell AQUÍ

25N:
Contra la Violència i la Indiferència: Subversió i Autodefensa Feminista.


19:00h. – Rambla Canaletes (Barcelona)Ç
Descarrega el cartell AQUÍ
Descarrega el manifest AQUÍ

26N:
Concentració en defensa de les pensions públiques


11:00h. – I.N.S.S. (c/Sant Antoni Maria Claret 5-11 -Barcelona)
Descarrega el cartell AQUÍ

Xerrada sobre el tractat de lliure comerç (TTIP).

19:00h. – Ateneu l’Engranatge (Ateneu Popular la Marina Zona Franca)
Descarrega el cartell AQUÍ

Acte informatiu, coloqui: Salvem la Llei de la Dependencia.
19:00h. – Centre Cívic President Macià (Rambla Francesc Maciá, 169 – Terrassa)
Descarrega el cartell AQUÍ

27N:
Acció sorpresa.


Al matí.

Concentració: Pasarel·la de Transparència

19:00h. – Plaça Dr. Robert (Terrassa)
Descarrega el cartell AQUÍ

29N:
MANIFESTACIÓ TOTES LES LLUITES AL CARRER!!


17:30h. - Plaza Universitat (Barcelona)

Etiquetes de comentaris: , , , , ,
Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma