Comunistes de Catalunya se suma a la coalició formada per Esquerra Republicana, EH Bildu, BNG, Ara Més, Ahora Canarias, Esquerra Republicana del País Valencià, Puyalon, Andecha Astur, Anova i Esquerra Unida i Alternativa.

Ahir va tenir lloc la signatura del manifest de la candidatura Ara Repúbliques per a les eleccions europees, una coalició que suma forces del sobiranisme d’esquerres com Esquerra Republicana, Bildu, BNG, Ara Més, Ahora Canarias, Puyalon, Andecha Astur i Anova.

Seguint amb el treball de construcció de fronts amplis de l’esquerra sobiranista, Comunistes de Catalunya se suma a l’aliança per a les eleccions europees Ara Repúbliques. Una coalició creada en les anteriors eleccions al Parlament Europeu, i que ara, en aquesta cita electoral, s’amplia a més organitzacions sobiranistes de tot l’Estat. Una aliança encara més ampla, que vol ser una eina útil per la defensa dels drets socials i en la lluita per aturar l’onada reaccionària que difon l’odi i vol retallar drets i llibertats. 

Per a Comunistes, la candidatura d’Ara Repúbliques és l’única opció d’esquerres que es presentarà a les eleccions europees amb una veritable vocació republicana i de transformació social. L’única que defensa la sobirania dels pobles i el dret a l’autodeterminació, enfront dels interessos de les multinacionals i dels lobbies, que controlen l’agenda política europea. L’única que defensa els interessos de les classes populars i de la pagesia, enfront dels acords de lliure comerç, que són una veritable amenaça per a la majoria social. L’única que defensa la pau sense dobles rasers, i sense esperar a una campanya electoral.

Etiquetes de comentaris: ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma