Secretaria de relacions internacionals

Darrerament ens trobem com Cuba surt de nou als mitjans de comunicació, en el que es diuen les protestes més grans dels últims anys contra el "règim" cubà. I tota la caverna mediàtica i els bufons del règim surten corrents a criminalitzar i a profetitzar la fi de la Revolució Cubana.

Aquest guió és repetit una vegada i una altre, i no és sinó una operació orquestrada per l'imperialisme per tal de derrotar la Revolució Cubana, per tal d'evitar el projecte d'un món nou s'escampi pel continent i pel món, com ja s'ha produït altres vegades.

És cert que actualment l'illa està vivint uns moments difícils. La crisi de la Covid ha tingut un fort impacte sanitari com a tot el món, amb una situació en les darreres setmanes d'especial incidència de la pandèmia.

Això ha provocat que s'hagin de centrar tots els recursos de l'illa a combatre la pandèmia, provocant que hi hagi esporàdics talls de llum i que hi hagi escassetat de medicines.

Cal que siguem clars i expliquem les tergiversacions que es diuen de Cuba. L'afectació quant a nombre de morts és molt menor que la que hi ha hagut en països molt més rics com el cas de Bèlgica, o en el cas d'Espanya on la mortalitat ha estat 13 cops superior al de l'illa. A més, la majoria de problemes es deuen al bloqueig criminal imposat per l'imperialisme nord-americà, el qual s'ha intensificat des de l'administració Trump, impedint l'entrada de medicines o d'inversions a Cuba.

També, cal que recordem com tot i aquestes dificultats, Cuba ha sigut capaç de desenvolupar una vacuna pròpia, i també ha tingut un paper heroic en la Brigada Mèdica Henry Reeve al llarg de tot el món, en els mesos més durs de la pandèmia.

Volem denunciar el "regal" enverinat d'enviar ajuda humanitària a l'illa. Si els EUA volen realment ajudar a la població cubana i aixequin el criminal bloqueig a què tenen sotmesa Cuba.

Des de Comunistes de Catalunya volem mostrar la nostra màxima solidaritat amb Cuba i amb la seva revolució. Seguim la crida de Díaz-Canel a tots els i les comunistes a defensar la revolució i mostrem el nostre compromís i deure internacionalista amb aquesta.

Volem denunciar com l'extrema dreta de Vox, està fomentant i està darrere de les diferents mobilitzacions contrarevolucionàries que s'estan produint al llarg del territori espanyol.

Finalment fem una crida a les diferents institucions internacionals, a respectar la sobirania de Cuba, a rebutjar qualsevol mena d'intervenció estrangera, així com d'aixecar el criminal bloqueig a què està sotmesa l'illa..


Etiquetes de comentaris: , ,
Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma