Comunicat de Comunistes de Catalunya davant les eleccions generals.

Comunistes de Catalunya ha realitzat un procés de debat, que va començar a partir de la reunió del Comitè Central del 21 de febrer, en el que ha reflexionat sobre la política d'aliances i el futur de l'esquerra transformadora un cop finalitzi el cicle electoral. En aquest procés s'han reunit la pràctica totalitat de les cèl·lules, valorant la situació política i la situació en la qual es troben les esquerres a Catalunya i a Espanya, a la vegada que s'expressava la pluralitat existent sobre quina havia de ser la posició del Partit respecte a les eleccions generals.

En aquest sentit, Comunistes de Catalunya considera que és fonamental incorporar els actius aportats per les mobilitzacions socials d'aquest període, tenir present l'impacte del judici i la sentència del Tribunal Suprem sobre els presos polítics i aturar l'ofensiva reaccionària que vol robar-li a la classe treballadora, sobretot a les dones, els drets conquerits i frenar les mobilitzacions populars amb repressió i autoritarisme.

Per això, Comunistes aposta per acompanyar totes aquelles iniciatives que tinguin com a objectiu fer de pont entre tots els factors que seran clau en el futur de les classes popular de Catalunya. Concretament, acompanyarà un acord de coalició entre Sobiranistes i Esquerra Republicana de Catalunya en els termes que el Comitè Central va aprovar en la resolució del 21 de febrer, a la vegada que donarà suport a la proposta de resolució que EUiA debatrà en el seu Consell Nacional del 13 de març.

Comunistes de Catalunya
Secretariat

Etiquetes de comentaris: ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma