Ahir dissabte, 9 de febrer, ens va deixar el camarada Juan Requena, militant comunista històric d’Esplugues de Llobregat.

Va ser també un històric sindicalista de CCOO a l'empresa Corberó d'Esplugues de Llobregat. Regidor pel PSUC en les primeres eleccions democràtiques després del franquisme. A més, durant molts anys va ser el secretari general de Pensonistes i Jubilats de CCOO al Baix Llobregat. Militància sindical, social i política sempre van anar de la mà. Militant històric del PCC i de Comunistes de Catalunya, va ser fundador juntament amb l’Alonso, L’Antoni Reyes, l’Antonio Oya y la Lola Castro d’Esquerra Unida i Alternativa a Esplugues. Va ser també membre d’Esplugues en Comú. Persona honesta i lluitadora, un comunista imprescindible.


El Juan estarà al Tanatori d'Esplugues a partir de demà dilluns, 11 de febrer, a les 10.30 hores. La cerimònia de comiat tindrà lloc al mateix tanatori el dimarts, 12 de febrer, a les 11 hores. I posteriorment l'enterrament tindrà lloc al cementiri parroquial d'Esplugues a les 12.30 hores.

Descansa en pau, camarada. La militància comunista mai t’oblidarà.



Comunistes de Catalunya
Secretariat

Etiquetes de comentaris:




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma