La Festa de la realitat*, festa anual de l'òrgan d'expressió de Comunistes de Catalunya, va celebrar-se aquest dissabte passat al parc Josep Serra i Martí de Nou Barris.

La jornada va engegar a primera hora del matí, amb el muntatge dels xiringuitos i els diferents escenaris i espais on es van portar a terme les diverses activitats programades.

La Festa va comptar amb un espai infantil que, des de bon matí, va entretenir la canalla amb jocs, tallers i un espectacle de titelles a càrrec de l'Estenedor, Teatre de titelles.

Durant el dia, van celebrar-se diversos debats i taules rodones, sobre treball, cultura, feminisme, dret a l'habitatge, solidaritat... Vam gaudir de la presentació del llibre "La Trampa de la Diversidad" de Daniel Bernabé i vam comptar amb la presència de Willy Toledo en un acte de solidaritat amb el poble de Nicaragua i la revolució sandinista.

Després del dinar, una excel·lent paella popular acompanyada de delicioses tapes, les activitats van seguir fins a l'hora del míting, que va començar a les 19 h. Mercedes Vidal, regidora de Barcelona en Comú, i el nostre Secretari General, Joan Josep Nuet, van acompanyar als especials convidats: Enrique Santiago, Secretari General del Partido Comunista de España i Aleida Guevara, metgessa i revolucionària cubana, filla d'Ernesto "Che" Guevara.

La Festa de la realitat* d'enguany 2018 va acabar amb un concert ple de contundència, musical i política.

El rock de Las Víctimas CIviles ens va aportar provocació, teatre, surrealisme i crítica social. El seu "40 años de éxitos del posfranquismo español" no ens va deixar indiferent.

Des d'Alacant ens va visitar Las Infrarrojas aquest nou prometedor grup femení de melodies corals i ritmes pop, rock i surf.

Des de Vilafranca del Penedès i en commemoració del centenari de la revolució soviètica Eina ens va presentar el seu tercer treball BOLXEVIC, després de l'èxit dels anteriors "L'Estat i La Revolució" i "L'Art de la Guerra". Rock enèrgic amb consciència de classe.

Des de la realitat* agraïm a tota la militància que amb el seu esforç ha fet possible, un cop més, la celebració de la festa dels i les Comunistes de Catalunya

Etiquetes de comentaris: ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma