Comunistes de Catalunya del Vallès ens manifestem en contra de l'ús d'espais municipals per a promoure la sanitat privada al mercat de Sabadell.

Recentment s'ha inaugurat una parada en el mercat central de Sabadell on es farà medicina de caràcter privat, aquest fet el considerem molt negatiu perquè no és el lloc per a fer negoci amb la salut de les persones, entre altres qüestions, i perquè suposa la utilització d'un espai públic municipal, que paga tota la ciutadania de Sabadell, per a la promoció de la sanitat privada.

Lamentem que aquest mal ús hagi tirat endavant sense l'oposició del govern d'esquerres de la ciutat i demanem a l'equip de govern municipal que es facin tots els tràmits necessaris per a què aquesta activitat lucrativa surti del mercat.

Tenim coneixement que Cat Salut ha intervingut i, fins al moment, no s'ha obert al públic, la qual cosa ens alegra, però seguirem treballant, juntament amb altres organitzacions polítiques i socials com els @iaioflautes de Sabadell i la Marea Blanca perquè aquest tipus d'activitat no tingui cabuda en l'espai públic, ni a Sabadell, ni a cap altre poble de Catalunya.

La Salut Pública es troba en perill: patim retallades, llistes d'espera excessives, així com una atenció primària pública amb necessitats de més i millor finançament. Necessitem més personal , més recursos, més implicació de les institucions per a assolir una Salut Pública que cobreixi les necessitats de la ciutadania.

Per una sanitat publica 100x100 de qualitat i universal. Fora la sanitat comercial dels nostres mercats municipals!

Comunistes de Catalunya del Vallès
Sabadell, 12 de juliol de 2018

Etiquetes de comentaris: ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma