Ja està tot en marxa per a la "Festa de la realitat* 2018", la festa anual de Comunistes de Catalunya i la Joventut Comunista de Catalunya. La data de la festa serà el 7 de juliol. L'horari de 10 del matí fins que el cos aguanti. L'espai escollit per a la festa, igual que a les darreres edicions, serà el Parc Josep Serra i Martí de Nou Barris. El tema de la festa d'enguany serà el 60 aniversari de la Revolució Cubana i també hi haurà activitats relacionades amb el bicentenari del naixement de Karl Marx. Entre les activitats d'enguany, ja podem destacar el concert de clausura, en el que participaran les bandes Eina, Infrarrojas i Víctimas Civiles.



Vermut Comunista
La Batalla de Barcelona
Aquest acte vol ser una conversa informal per començar a encarar les diferents problemàtiques i dificultats amb les que es pot trobar  Barcelona en Comú  de cara a les eleccions municipals de maig de 2019.
Els membres de Comunistes de Catalunya volem conversar amb amics i amigues amb qui compartim militància a les assemblees i sectors de Barcelona en Comú. perquè ens ajudin a dissenyar l’estratègia política de les cèl·lules de Barcelona pel curs 2018/2019.

Davant tanta mentida, desinformació, davant tanta violència gratuïta i dirigida des de l'imperi el Comitè Europeo de Solidaritat amb la Revolució Popular  Sandinista explica com és la situació política actual i com afrontar la desinformació que els mitjans están estenen.


Aquest any hem decidit començar la Festa Realitat amb una activitat plena de sonoritat, amb la convicció ferma de fer la guitza al Patriarcat.
Apunta't al Taller d'apoderament personal que desenvoluparem entre les 11 i les 12:30 enviant un correu a jcc@jcc.cat.
El patriarcat ens vol sumisses, nosaltres som guerreres!


En aquesta edició de la Festa Realitat, tornem a comptar amb una de les activitats que més entusiasme desperten. "L'Estenedor, Teatre de Titelles", representarà tot una sèrie de poemes d'Olga Xirinacs, Miquel Desclot...

El dia 7 de juliol, no et perdis l'espectacle "Poetada Gratinada" a les 11 del matí a l'Espai Infantil de la Festa Realitat.

L'escriptor, periodista i columnista habitual de La Marea, Daniel Bernabé, ens presentarà a la Festa Realitat un dels llibres que més debat estan provocant dins de l'esquerra. 
"La trampa de la diversidad" Akal (2018), és un imprescindible per repensar la lluita de classes a l'actualitat.

En la presentació del llibre comptarem amb la presència de l'autor Daniel Bernabé i la companyia de la camarada Núria Lozano, la youtuber i militant de la JCC Patricia Castro 




Un dels principals problemes de la joventut és la incapacitat per emancipar-se per la precarietat del món laboral i pels preus de l’habitatge. En aquest acte tres militants de la JCC ens explicaran com treballen en diferents espais per garantir el dret a l’habitatge. Leo Bosch parlarà de la feina de la PAH de Rubí aturant desnonaments, Raúl Bombin explicarà la creació i la feina actual del Sindicat de Llogaters i la Lucía Aliagas exposarà les línies d’emancipació del CNJC.






Aquest, és un any excepcional! Venim d’una vaga multitudinària el passat 8M; els feminismes comencen a fer-se sentir amb més força que abans; les dones comencem a visibilitzar la nostra lluita; i, ens organitzem per anar totes a una. Però encara hi ha casos de violència masclista que es fan virals i ens escandalitzen les seves resolucions. Volem seguir organitzant-nos i treballant contra les violències masclistes i per això us proposem una interessant mesa de debat. Amb la Laura Pérez, la Marisa Fernández, la Montserrat Vilà i dones feministes que treballen aquest tema, parlarem de quines iniciatives s’estan impulsant en caire de prevenció; de com ho podem treballar nosaltres, que estem organitzades; de com ens empara la llei; i com ens mobilitzem per canviar-la. Us hi esperem!


 ·
El Míting Central, a les 19.15: Amb Mercedes Vidal, Enrique Santiago, Aleida Guevara i Joan Josep Nuet

Els debats de la Festa Realitat* es clouen amb el Míting Central que realitzem just abans dels concerts. En aquest míting comptarem amb la presència de Mercedes Vidal, regidora de Barcelona en Comú, i del nostre Secretari General, Joan Josep Nuet. 

I ens fa especial il·lusió anunciar a les altres dues persones que ens acompanyaran. Per una banda, l'amic i camarada Enrique Santiago, Secretari General del Partido Comunista de España. Per l'altra, aquest any, en que el 60 aniversari de la Revolució Cubana és un dels eixos de la Festa, és un gran plaer anunciar la companyia d'Aleida Guevara, metgessa i revolucionària cubana, filla d'Ernesto "Che" Guevara.
Cuba va! Cuba Vencerá!



No es pot concebre la Festa Realitat sense la millor música per ballar i prendre consciència. Aquest any a la Festa de Realitat 2018 comptarem amb les actuacions de 3 bandes en viu per gaudir d'un final de festa amb classe.

EINA: Des de Vilafranca del Penedés i en conmemoració del centenari de la revolució soviètica es presenten el seu tercer treball BOLXEVIC, després de l'éxit dels anteriors "L'Estat i La Revolució" i "L'Art de la Guerra". Rock enèrgic amb consciència de classe.

LAS INFRARROJAS: Des d' Alacant ens visita aquest nou prometedor grup femení de melodies corals i ritmes pop, rock i surf, però amb molts kilòmetres ja a sobre en bandes de l'escena de l'Alacantí

LAS VÍCTIMAS CÍVILES: És rock, provocació, teatre, surrealisme i crítica social. El seu "40 años de éxitos del posfranquismo español" no et deixarà indiferent. I la lectura del seu original "Canción Total", popularitzada per Maria Arnal, tampoc.



Event a Facebook: Festa de la realitat* 2018

MAPA:   https://goo.gl/maps/55mSHafZXsT2


Etiquetes de comentaris:




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma